Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat aldığını görmek

Rüyada kol saat aldığını görmek

Rüyada kol saat aldığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, önünün açık olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kol saat aldığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada kol saat aldığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati aldığını görmek güzel ameller işleyeceğine, onlarla arasının açılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi kol saati görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kol saati görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine yorulur.

Rüyada kolunda altın saat görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments