Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kol saati takmak

Rüyada kırmızı kol saati takmak

Rüyada kırmızı kol saati takmak işlerinin yaver gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak darlık içine düşeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada mavi kol saati takmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada parlak kol saati takmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada saati koluna takmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat takmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, malının ve aşının da çoğalacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati takmak insanları sakinleştireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments