Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, maddi açıdan ferahlamaya, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Rüyada kertenkele öldürmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, duymadığı sözleri duyacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulur.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments