Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kanarya görmek

Rüyada büyük kanarya görmek

Rüyada büyük kanarya görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, herkesten ileriye gideceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, başarısının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kanarya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada büyük kanarya görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, günden güne kazancının artacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek ilim irfan öğreneceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanaryayı kafese koymak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada öten kanarya görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments