Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanaryayı kafese koymak

Rüyada kanaryayı kafese koymak

Rüyada kanaryayı kafese koymak hastalıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada kanaryayı kafese koymak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste kanarya görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanarya beslemek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya yumurtası görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada öten kanarya görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret eder.

Rüyada renkli kanarya görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, maddi güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kanarya görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments