Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öten kanarya görmek

Rüyada öten kanarya görmek

Rüyada öten kanarya görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada öten kanarya gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada öten kanarya görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada öten horoz görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada öten kuşlar görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine rivayet eder.

Rüyada öten baykuş görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada öten keklik görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Rüyada mavi kanarya görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kanarya görmek kucaklaşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments