Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste kanarya görmek

Rüyada kafeste kanarya görmek

Rüyada kafeste kanarya görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste kanarya gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kafeste kanarya görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine inanılır.

Rüyada kanaryayı kafese koymak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kanarya görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Rüyada kanarya tutmak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kanarya görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya kuşu görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada sarı kanarya görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments