Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kanarya görmek

Rüyada ölmüş kanarya görmek

Rüyada ölmüş kanarya görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kanarya gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada kanarya beslemek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kanarya sesi duymak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kafeste kanarya görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kanarya görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kanarya görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanaryayı kafese koymak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet eder.

Rüyada kanarya öldürmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments