Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya yakaladığını görmek

Rüyada kanarya yakaladığını görmek

Rüyada kanarya yakaladığını görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalettir.

Rüyada kanarya yakaladığını gördüyseniz:

  • Aceleye getirmek hiç kimsenin yararına olmayabilir.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kanarya yakalamak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya görmek moral bozukluğu yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya satın almak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kanarya görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek emellere ulaşılacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya tutmak zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments