Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kanarya görmek

Rüyada mavi kanarya görmek

Rüyada mavi kanarya görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada mavi kanarya gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada mavi kanarya görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanarya sevmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kanarya görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kanarya görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kanarya görmek bereket ve zenginlik olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kanarya tutmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments