Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, prestij sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada uçan kanarya görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya görmek dünya malının çoğalacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kanarya görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kanarya görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya tutmak kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments