Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kalça görmek

Rüyada büyük kalça görmek

Rüyada büyük kalça görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kişinin şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kalça gördüyseniz:

  • Yüksek ses tonuyla konuşan veya belli rollere bürünme peşinde koşan bir kişiden uzak durun.

Rüyada büyük kalça görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet eder.

Rüyada kalçayı büyük görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kalçada sivilce görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  inanılır.

Rüyada kalça öpmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada kalçasını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kalçasını görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments