Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçasını görmek

Rüyada kalçasını görmek

Rüyada kalçasını görmek maddi durumunun düzeleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçasını gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada kalçaya dokunmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Rüyada bayan kalça görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bayan kalçası görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kalçayı büyük görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalçasını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı kalça görmek yiyip içeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, daha fazla gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalça çıkığı görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments