Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, geçim derdinden kurtulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada bayan kalça görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kalçası görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalça sıkmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçada yara görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments