Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kalçalı kadın görmek

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, zararların günden güne artacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük kalçalı kadın gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada büyük kalça görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kalçayı büyük görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayırlı kapıların açılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası öpmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın kalça görmek büyük bir servete kavuşacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Rüyada kadının kalçasını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kalçası görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments