Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalçasını görmek

Rüyada birinin kalçasını görmek

Rüyada birinin kalçasını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kalçasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada kalçayı okşamak kafasındaki sorunları çözeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak işlerine yeni işler katacağına, tecrübelerini aktaracağına, böylece hayatından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada kalçada kıl görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalça görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, rakiplerine yenileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalça kemiği görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments