Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçayı büyük görmek

Rüyada kalçayı büyük görmek

Rüyada kalçayı büyük görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Rüyada kalçayı büyük gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Rüyada kalçayı büyük görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada büyük kalça görmek büyük bir mala sahip olacağına, işinde terfi alacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek güzel günler yaşanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kalçasını görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kalça sıkmak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça okşamak yeni bir yol çizileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, iyiliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kalçasını görmek bir takım sorunlar çıkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada kalça çıkığı görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments