Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalça öpmek

Rüyada kalça öpmek

Rüyada kalça öpmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça öpmek gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Rüyada kadın kalçası öpmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalça öpmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Rüyada açık kalça görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kalça okşamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kalça görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kadın kalçası görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Rüyada kalçayı okşamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada kalça kıvırmak suç işleyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, planlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments