Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçada sivilce görmek

Rüyada kalçada sivilce görmek

Rüyada kalçada sivilce görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kötü günleri geride bırakacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçada sivilce gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada kalçada sivilce görmek malında zulüm meydana gelmesine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada kalça görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kalça kıvırmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine yorulur.

Rüyada kalçaya dokunmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kalçayı okşamak kişinin sıkıntıların artacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada kıllı kalça görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kalçasını görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Rüyada kalçada morluk görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments