Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gözlük takmak

Rüyada beyaz gözlük takmak

Rüyada beyaz gözlük takmak parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gözlük takmak gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak çok üst mevkilere yükseleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gözlük takmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlük takmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlük takmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlük takmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil gözlük takmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments