Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eski enerjisini bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, onu alkışlayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı çerçeveli gözlük görmek dileklerinin kabul olacağına, bunu şeref sayacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments