Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin gözlük taktığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin gözlük taktığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek özgüveninin yerine geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük taktığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gözlük taktığını görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Rüyada birinin güneş gözlüğü taktığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments