Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek keyfin kaçacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, onun her zaman başında olacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini gözlüklü gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada numaralı gözlük takmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını gözlüklü görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada gözlük düşürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada gözlük kutusu görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok uğraş vereceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada gözlüğünü kırmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, dini inançların güçleneceğine delalettir.

Rüyada şeffaf gözlük görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, rahatının yerinde olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments