Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi gözlü insan görmek

Rüyada kedi gözlü insan görmek

Rüyada kedi gözlü insan görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, ona mutluluk getireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kedi gözlü insan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada insanda kedi gözü görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi gözlü insan görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, anne babayla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör gözlü kedi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin gözünü görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işlerinizin bozulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, talihinizin artacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments