Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin gözünü görmek

Rüyada kedinin gözünü görmek

Rüyada kedinin gözünü görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, pişmanlığa, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin gözünü gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Rüyada tek gözlü kedi görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, zararın telafi edileceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin gözünü görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, gözünün yaşını sileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, mal kaybına uğrayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada insanda kedi gözü görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü olmayan kedi görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments