Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük erkek organı görmek

Rüyada büyük erkek organı görmek

Rüyada büyük erkek organı görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, ruhlarına mevlit okutacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada erkek organını büyük görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bir araya geleceğine, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük erkek organı görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zorluklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada erkek organı hissetmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek sevdiğini söyleyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek cinsi organı görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek organını tutmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments