Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, malının da eksilmeyeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili gözlemledikleriniz sizi mutlu etmiyorsa, ilişkinizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin organını görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin organını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organı yalamak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın erkeklik organını görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük erkek organı görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada sünnetsiz erkek organı görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments