Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek organı hissetmek

Rüyada erkek organı hissetmek

Rüyada erkek organı hissetmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek organı hissetmek gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada erkek organı hissetmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada erkek organını büyük görmek rakiplerini yeneceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek nimet bolluğu yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada bayanda erkek organı görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü erkek organı görmek aile işlerinin başına geçeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada erkek organı okşamak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments