Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü erkek organı görmek

Rüyada ünlü erkek organı görmek

Rüyada ünlü erkek organı görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına inanılır.

Rüyada ünlü erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kızın erkek organı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, rızkının çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek organı görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada kendi erkeklik organını görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, daima secde ve şükür edeceğine rivayet eder.

Rüyada kopmuş erkek organı görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, umutlarının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments