Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük televizyon görmek

Rüyada çok büyük televizyon görmek

Rüyada çok büyük televizyon görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada çok büyük televizyon gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük televizyon görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyona çıktığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kazanmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada televizyon seyretmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Rüyada çok televizyon görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments