Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle boğuşmak

Rüyada birisiyle boğuşmak

Rüyada birisiyle boğuşmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, takdir edileceği işler yapacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, umutlarını kaybedeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada yılanla boğuşmak bol kazanç elde edeceğine, beklediklerini duyacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Rüyada kediyle boğuşmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kızla boğuşmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir adamla boğuşmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işlerinin sarpa saracağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada maymunla boğuşmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada köpeklerle boğuşmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments