Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinle boğuşmak

Rüyada cinle boğuşmak

Rüyada cinle boğuşmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, umduğunu bulamayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada cinle boğuşmak gördüyseniz:

  • Belli konularda önünüzde çok sayıda parlak seçeneğiniz var.

Rüyada cinlerle boğuşmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinle boğuşmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sularla boğuşmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada öküzle boğuşmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada aslanla boğuşmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla boğuşmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments