Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık camlı pencere görmek

Rüyada kırık camlı pencere görmek

Rüyada kırık camlı pencere görmek borçlarının kapanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, günahlara, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık camlı pencere gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeylere zaman geçirebilir veya bazı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada pencere camını kırık görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık camlı pencere görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada camı kırık pencere görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık pencere görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camdan pencere görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Rüyada pencere cam görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine yorulur.

Rüyada pencere camını silmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, zenginliğini kaybedeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada pencere cam kırılması görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments