Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük burunlu kadın görmek

Rüyada büyük burunlu kadın görmek

Rüyada büyük burunlu kadın görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kazanç elde edeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada büyük burunlu kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük burunlu adam görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun büyük görmek başarılı işlere imza atılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada büyük burun görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek hatalarını düzelteceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kadın memesi görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments