Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işarettir.

Rüyada kendinden büyük biriyle evlenmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments