Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun büyük görmek

Rüyada burun büyük görmek

Rüyada burun büyük görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada burun büyük gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada burun büyük görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük burun görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya inanılır.

Rüyada büyük burunlu adam görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Rüyada burunda sivilce sıkmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burun sıkmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kıllı burun görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kazancının çok düşeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments