Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük burunlu adam görmek

Rüyada büyük burunlu adam görmek

Rüyada büyük burunlu adam görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada büyük burunlu adam gördüyseniz:

  • Mücadele veya rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada büyük burunlu adam görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun burunlu adam görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işinde terfi edeceğine, elinin sıkışacağına işarettir.

Rüyada burun büyük görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işarettir.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük burun görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, rakiplerine yenileceğine alamet eder.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük adamlar görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük adam görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments