Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kadın memesi görmek

Rüyada büyük kadın memesi görmek

Rüyada büyük kadın memesi görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ev taşımaya, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Rüyada büyük kadın memesi gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada büyük kadın memesi görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada memesini büyük görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memelerini okşamak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada kadının memesini sıkmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok önemli noktalara geleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesi okşamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak boş yere korku duyulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada kadın memesi yalamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, onları koruyup kollayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments