Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük burunlu bebek görmek

Rüyada büyük burunlu bebek görmek

Rüyada büyük burunlu bebek görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, gelirinin artacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bazı konularda konuşulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük burunlu bebek gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük burun görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine tabir olunur.

Rüyada burun büyük görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük burunlu adam görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada bebek burun silmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret eder.

Rüyada başı büyük bebek görmek kişinin kötü günler geçireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük başlı bebek görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments