Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük burun görmek

Rüyada büyük burun görmek

Rüyada büyük burun görmek işlerinin günden güne bozulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Rüyada büyük burun gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük burun görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük burunlu adam görmek işte de mutlu olunacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada burun büyük görmek insanlardan takdir toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek büyük başarılar kazanılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada burun estetiği görmek strese gireceğine, gergin olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının burun temizlemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, önün açılacağına inanılır.

Rüyada burun ameliyatı olacağını görmek umutların biteceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments