Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boğa görmek

Rüyada büyük boğa görmek

Rüyada büyük boğa görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, hakkını savunamayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük boğa gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Rüyada çok büyük boğa görmek sohbetinin bozulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, azap çektiğine delalet eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek bolluk içinde yaşanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük boğa görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, afiyete ereceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah büyük boğa görmek başarılarının devamının geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan boğa görmek kötü haberlerin alınacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada erkek boğa görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments