Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boğa yılanı görmek

Rüyada büyük boğa yılanı görmek

Rüyada büyük boğa yılanı görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kazançlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada büyük boğa yılanı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri yerine kendinizinkilere odaklanmalısınız.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok büyük boğa görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük boğa görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine alamet eder.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada boğa yılanları görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulur.

Rüyada boğarak yılan öldürmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments