Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek boğa görmek

Rüyada erkek boğa görmek

Rüyada erkek boğa görmek şansın yüzüne güleceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkek boğa gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada erkek boğa görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada boğayla konuşmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada boğayı öldürmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada boğa kovalamak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada inek boğa görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada boğa tarafından öldürülmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Rüyada boğarak köpek öldürmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa yılanı görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments