Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük boğa görmek

Rüyada çok büyük boğa görmek

Rüyada çok büyük boğa görmek rahatlığa erileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı bir eşe, zahmetinin çoğalacağına, ileride çok zengin biri olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada çok büyük boğa gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada çok büyük boğa görmek yönetici makamına geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük boğa görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek o kişiye zararının dokunacağına, huzurun bozulacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada öküz boğa görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boğa almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada çiftleşen boğa görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada boğa dövüşü görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments