Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük boğa görmek

Rüyada siyah büyük boğa görmek

Rüyada siyah büyük boğa görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ailesinin de büyük olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerinde aksama olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük boğa gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada siyah büyük boğa görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük boğa görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, günaha gireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boğa görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek ekmek bulamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, makam edineceğine delalet eder.

Rüyada siyah boğaya binmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, huzurlu, mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boğa görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Rüyada siyah boğa kesmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kısmetinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments