Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaların kovaladığını görmek

Rüyada boğaların kovaladığını görmek

Rüyada boğaların kovaladığını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaların kovaladığını gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada boğa kovaladığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada boğanın kovaladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Rüyada boğa kovalamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine yorulur.

Rüyada bağlı boğa görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz boğa görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments