Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan boğa görmek

Rüyada uçan boğa görmek

Rüyada uçan boğa görmek iyi halinin kalmayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yüksek mertebeye geleceğine, çok büyük borçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan boğa gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uçan boğa görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada boğa kafası görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin tutacağına delalet eder.

Rüyada öküz ve boğa görmek rahat bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kızgın bir boğa görmek kazancın günden güne düşeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada boğanın üstüne binmek mesleğinde uzmanlaşacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğayı yenmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments