Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğanın saldırısına uğramak

Rüyada boğanın saldırısına uğramak

Rüyada boğanın saldırısına uğramak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada boğa saldırısına uğramak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Rüyada boğanın saldırısına uğramak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, günahlarının affedileceğine, geçiminin zor hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kargaların saldırısına uğramak kolay yoldan gelir elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada silahlı saldırıya uğradığını görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından saldırıya uğramak bol kazançlı günler geçireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada öküz saldırısına uğramak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments