Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, bahtın açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada küçüldüğünü görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments