Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir tavşan görmek

Rüyada büyük bir tavşan görmek

Rüyada büyük bir tavşan görmek gönül sızılarının dineceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, verilen  sözlerin tutulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir tavşan gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada büyük tavşan görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalettir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir tavşan görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük tavşan görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift tavşan görmek zor durumda bırakacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments